Reduction of the contamination in the processes of feed production using the system of hazard analysis and critical control points (haccp)
por: Coradi, Paulo Carteri, et al.
Publicado em: (2014)
Identification of the critical control points in a feed mill: a case study
Based on the HACCP principles the objective of this work was to identify the critical points of control in a feed mill to real capacity of production at 1,000 ton.day-1, located in the southwest of Brazil. The presence of birds, rodents, insects, mites and fungi in the products, by-products, as wel...
Na minha lista:
Principais autores: | Coradi, Paulo Carteri, Lacerda Filho, Adílio Flauzino de, Chaves, José Benício Paes |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Português |
Publicado em: |
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
2013
|
Acesso em linha: |
http://periodicos.utfpr.edu.br/rbta/article/view/1070 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Reduction of the contamination in the processes of feed production using the system of hazard analysis and critical control points (haccp)
por: Coradi, Paulo Carteri, et al.
Publicado em: (2014) -
LOSS OF DRY MATTER IN GRAIN CORN STORED UNDER DIFFERENT CONDITIONS AND EFFECTS ON QUALITY
por: Coradi, Paulo Carteri, et al.
Publicado em: (2015) -
Visualização via Maple 12 de uma função contínua em toda a reta real que não possui derivada em ponto algum do domínio
por: Lobeiro, Adilandri Mércio, et al.
Publicado em: (2015) -
Importância da qualidade do PDI nas rações para aves
por: Nalin, Fabio
Publicado em: (2021) -
Melhoria na eficiência do moinho de martelos em processo de moagem na fabricação de ração para aves
por: Lima, Anderson Luiz Pires de
Publicado em: (2021)