Identification of the critical control points in a feed mill: a case study
por: Coradi, Paulo Carteri, et al.
Publicado em: (2013)
Reduction of the contamination in the processes of feed production using the system of hazard analysis and critical control points (haccp)
Reduce contamination in feed industries is a big challenge for all the companies to get better products and to expand the consumer marketing. Thus, the aim of this study was to identify and evaluate contamination of a feed mill, suggesting a control plan based on the system of Hazard Analysis and Cr...
Na minha lista:
Principais autores: | Coradi, Paulo Carteri, Lacerda Filho, Adílio Flauzino de, Chaves, José Benício Paes, dos Santos, Reginaldo Rodrigues |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Português |
Publicado em: |
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
2014
|
Acesso em linha: |
http://periodicos.utfpr.edu.br/rbta/article/view/1416 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Identification of the critical control points in a feed mill: a case study
por: Coradi, Paulo Carteri, et al.
Publicado em: (2013) -
LOSS OF DRY MATTER IN GRAIN CORN STORED UNDER DIFFERENT CONDITIONS AND EFFECTS ON QUALITY
por: Coradi, Paulo Carteri, et al.
Publicado em: (2015) -
Aplicação das ferramentas da qualidade em um processo produtivo em uma indústria de ração
por: Fabris, Caroline Bertinatto
Publicado em: (2020) -
Controlabilidade exata para sistemas de Bresse não lineares
por: Tumelero, Marieli Musial
Publicado em: (2022) -
Análise de custos e formação do preço de venda em uma indústria de confecção
por: Leal, Rafaela Seabra Cardoso
Publicado em: (2020)