Microscopic analysis of minas frescal cheese sold in city of Londrina-PR
por: Maia, Luciana Furlaneto, et al.
Publicado em: (2011)
Physico-Chemical Analysis of artisanal and industrialized Minas Frescal cheese commercialized in Londrina-PR
The artisan cheese production is an important income source for family farmers, however the lack of standardization and negligence in the preparation of the product generates a low quality cheese. The production of cheese of good quality finds some obstacles, because milk does not contribute in many...
Na minha lista:
Principais autores: | Ricardo, Naiara Ramos, Katsuda, Marly Sayuri, Maia, Luciana Fulaneto, Abrantes, Lorena Fernandes, Oshiro, Leila Matsunaga |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Português |
Publicado em: |
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
2013
|
Acesso em linha: |
http://periodicos.utfpr.edu.br/rebrapa/article/view/3349 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Microscopic analysis of minas frescal cheese sold in city of Londrina-PR
por: Maia, Luciana Furlaneto, et al.
Publicado em: (2011) -
Desenvolvimento de queijo minas frescal com baixo teor de sódio
por: Hoser, Jéssica Fabiane
Publicado em: (2020) -
Análise da qualidade sanitária e microbiológica de queijos minas frescal comercializados na cidade de Ponta Grossa - PR
por: Souza, Analu Ferreira de, et al.
Publicado em: (2020) -
Consumo e aceitação das variedades de queijo emmental e minas frescal
por: Martynychen, Dayana Elisa Kubiak, et al.
Publicado em: (2021) -
Physical-chemical evaluation of UHT and pasteurized Milk commercialized in Londrina - PR
por: Souza, Aloisio Henrique Pereira de, et al.
Publicado em: (2010)