Mineral evaluation of honey of Africanized Apis Mellifera
por: Oliveira, Dalany Menezes, et al.
Publicado em: (2010)
Chemical evaluation of pulp and residue pulp of organic blackberry, cv. Tupy.
The objective of this study was to evaluate the pulp and the residue pulp of blackberry (Rubus spp), cultivar Tupy, produced in organic system. The concentrations of phenolic compounds, anthocyanins, total soluble solids (TSS), titratable acidity (TTA), TSS/TTA and vitamin C were analysed. The resul...
Na minha lista:
Principais autores: | Kwiatkowski, Angela, França, Gislaine, Oliveira, Dalany Menezes, Rosa, Cássia Inez Lourenzi Franco, Clemente, Edmar |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Português |
Publicado em: |
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
2010
|
Acesso em linha: |
http://periodicos.utfpr.edu.br/rebrapa/article/view/3316 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Mineral evaluation of honey of Africanized Apis Mellifera
por: Oliveira, Dalany Menezes, et al.
Publicado em: (2010) -
Physical-chemical evaluation of pequi pulp crude oil
por: Santos, Andressa Ferraz dos, et al.
Publicado em: (2010) -
CARACTERISTICAS DO MILHO DOCE (Zea mays L.) PARA INDUSTRIALIZAÇÃO
por: Kwiatkowski, Angela, et al.
Publicado em: (2007) -
Características agronômicas, qualidade e composição química dos grãos de híbridos simples de milho doce
por: Kwiatkowski, Angela
Publicado em: (2011) -
Elaboração de frozen adicionado de amora-preta (Rubus fruticosus cv. Tupy)
por: Cardoso, Ana Paula Ferrarini
Publicado em: (2020)