Physicochemical characterization and antioxidant activity of Calabura fruit (Muntingia calabura L.)
por: Pereira, Gustavo Araujo, et al.
Publicado em: (2016)
Drying of sugarcane in foam mat and physicochemical characterization of the product
The drying foam mat is one of the alternative techniques to drying of liquid foods. The objective of the research was to study the drying kinetics for foam mat sugarcane juice and characterize chemical-physical dehydrated product. For foaming was used the combination of additives Emustab®, Super Lig...
Na minha lista:
Principais autores: | Marques, Gutto Monzelle Rios, Arruda, Rosa Sampaio de, Silva, Arienilmar Araújo Lopes da |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Português |
Publicado em: |
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
2016
|
Acesso em linha: |
http://periodicos.utfpr.edu.br/rebrapa/article/view/3500 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Physicochemical characterization and antioxidant activity of Calabura fruit (Muntingia calabura L.)
por: Pereira, Gustavo Araujo, et al.
Publicado em: (2016) -
Desenvolvimento de caldo de cana desidratado
por: Machado, Andressa Rabe, et al.
Publicado em: (2020) -
Compostagem de resíduos orgânicos da indústria sucroenergética: influência da relação C/N inicial e da adição de vinhaça
por: Garcia, Isabella Zanatta
Publicado em: (2022) -
Avaliação da qualidade físico-química de amostras de melado
por: Vilela, Dayse Casarin
Publicado em: (2020) -
Estudo da produção de biopolímero e biomassa pelo fungo L. theobromae mmpi em meio à base de melaço de cana-de-açúcar empregando delineamento fatorial
por: Slivinski, Juliano
Publicado em: (2020)