Avaliação de diferentes tipos de secagem da casca de jabuticaba (Myrciaria cauliflora) para preservação dos compostos bioativos
por: Saibert, Claudinei Luiz
Publicado em: (2022)
Jabuticaba (Myrciaria jaboticaba Vell. Berg) syrup as colouring and pH indicating agent for an intelligent sheep milk yogurt
Consumers are demanding for healthier and safe products. In this context, we proposed the development of an intelligent sheep milk yogurt, with a natural coloring agent, that changes color as the acidity increases, an indicative of shelf life decay. For that propose, jabuticaba (Myrciaria jaboticaba...
Na minha lista:
Principais autores: | Simbine, Emelda Orlando, Macuamule, Custodia Mucavele, Moiane, Belisario, Venturini Filho, Waldemar Gastoni, Veiga-Santos, Pricila |
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Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado em: |
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
2018
|
Acesso em linha: |
http://periodicos.utfpr.edu.br/rebrapa/article/view/8639 |
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