Drying of sugarcane in foam mat and physicochemical characterization of the product
por: Marques, Gutto Monzelle Rios, et al.
Publicado em: (2016)
Physicochemical characterization and antioxidant activity of Calabura fruit (Muntingia calabura L.)
The objective of this work was to determine the physical and physicochemical characteristics, proximate composition, antioxidant activity, total phenolic compounds, vitamin C content and total anthocyanins of different fractions of the calabura fruits (peel, pulp and whole fruit). The fruits showed...
Na minha lista:
Principais autores: | Pereira, Gustavo Araujo, Tomé, Pedro Henrique Ferreira, Arruda, Henrique Silvano, Fragiorge, Edson José, Ribeiro, Paulo Roberto |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Português |
Publicado em: |
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
2016
|
Acesso em linha: |
http://periodicos.utfpr.edu.br/rebrapa/article/view/3526 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Drying of sugarcane in foam mat and physicochemical characterization of the product
por: Marques, Gutto Monzelle Rios, et al.
Publicado em: (2016) -
Caracterização físico-química e análise antioxidante da polpa de uvaia (Eugenia pyriformis cambess)
por: Coutinho, Amanda Martins, et al.
Publicado em: (2020) -
Modification and validation of Folin-Ciocalteu assay for faster and safer analysis of total phenolic content in food samples
por: Pereira, Gustavo Araujo, et al.
Publicado em: (2018) -
Avaliação dos parâmetros nutricionais e potencial antioxidante do fruto de Ora-pro-nobis (Pereskia aculeata Miller)
por: Mandelli, Michelli Karoline de Lara Moreira
Publicado em: (2020) -
Características físico-químicas e atividade antioxidante da pitaia amarela (Selenicereus megalanthus)
por: Cabral, Daohana Rafaela Aparecida
Publicado em: (2021)